Leren te beleggen

Beste energie voor uw zaak!

Leren te beleggen

24 april 2020 Geen categorie 0

Onroerend goed kiezen is ook een kwestie van budget. Als je een klein budget hebt, zet je in op een studentenkamer of een studio. Met een meer gevulde envelop kunt u twee studio’s kopen (u zult de risico’s op deze manier beter verdelen) of een tweekamerappartement. Voor vermogende beleggers is de keuze uiteraard veel ruimer. Het is dus mogelijk om te kiezen uit verschillende oppervlakken, nieuw en oud, enz.). Uw budget wordt bepaald op basis van het bedrag dat u elke maand in uw vastgoedinvestering kunt investeren, wetende dat de huur in het algemeen niet de maandelijkse betaling dekt. Tenzij u de vergoedingsperiode verlengt of als u een eigen bijdrage in de investering stopt (zie hieronder). Betaal op krediet. Groot voordeel van huurvastgoed: u kunt er een grote rijkdom mee verwerven dankzij de kredietverlening. Met dit laatste kunt u eigenaar worden van een activum dat veel moeilijker contant te betalen is. Geen enkele andere investering biedt u deze mogelijkheid. Bovendien wordt de accommodatie uiteindelijk gedeeltelijk betaald door de huur die de huurder heeft betaald. De rente over uw lening is aftrekbaar van uw huurinkomsten. Via onze website kunt u leren beleggen dankzij onze cursus en ons professionele team.

Kies de huurder en stel de huur vast

In termen van investeringen in onroerend goed is de huurder essentieel. Als u niet huurt, krijgt u geen huur! Verzeker uw huur dus door een betrouwbare huurder te kiezen en een huur te berekenen waarmee u gemakkelijk kunt verhuren terwijl u een goede winstgevendheid behaalt. Om de juiste huurder te vinden, kunt u een advertentie plaatsen. Verifieer altijd of de verhuurder de toekomstige huur kan betalen. Om de huur veilig te stellen, kunt u een aanbetaling (borg) vragen die gelijk is aan een maand tot drie maanden huur. Het beste is dit op een geblokkeerde rekening te doen. De keuze in de hoogte van de huur is vrij, zowel in leegstaande verhuur als in gemeubileerde verhuur. Blijf redelijk in de hoogte van de huur: met een redelijke huurprijs vindt u uw huurder gemakkelijker en behoudt u deze.

Moet je geholpen worden om te slagen?

We zijn eerlijk: het is heel moeilijk om alleen in onroerend goed te slagen. Als dit uw eerste investering is, is het in uw voordeel om de hulp in te roepen van een vriend die een goede kennis van onroerend goed heeft. Beter nog is een cursus volgen via onze website. Ons team staat altijd klaar voor al uw vragen over deze investering.