Energie Aanbiedingen

Beste energie voor uw zaak!

Welke energie aanbiedingen zijn er?

Waarom zijn er energie aanbiedingen?

De energie markt is ontzettend groot in Nederland. Nederland telt namelijk wel meer dan 60 energieleveranciers. Er zijn zoveel opties waar uit te kiezen valt. Het betreft allemaal hetzelfde aanbod namelijk gas en energie. Overal is dat homogeen en elk energiemaatschappij wilt zich hierom onderscheiden. Dat kan doormiddel van hen service kwaliteit, maar ook door interessante energie aanbiedingen. Hiermee weten ze vaak consumenten over te halen tot conversie. Laten we eerlijk wezen, wanneer een energieleverancier met een goede energie aanbieding komt is dat zeer aantrekkelijk. Waar wordt dus naar gekeken bij overstappen energie? Een beknopte opsomming hieronder:

– Prijs
– Kwaliteit van de service
– Duurzaamheid
– Energie aanbiedingen

Verschillende soorten energieaanbiedingen:

Energie aanbiedingen komen in verschillende vormen en maten. Dit kan bijvoorbeeld een cashback actie zijn, waarbij jij je geld terug krijgt. Of een cadeau-actie waarbij je een gameconsole t.w.v. €250,- cadeau ontvangt. Laten we beginnen met een uitleg over de cashback-actie. Wat is dat precies? Letterlijk betekent cashback ‘’geld terug’’. Bij aankopen van een product krijg je geld teruggestuurd. Het bedrag dat je teruggestuurd krijgt kan verschillen. Dit hangt af van de prijs van het product dat je aanschaft. Hoe hoger de uitgave voor een product des te groter het geldbedrag dat je terugkrijgt. Een voordeel van de cashback-actie is dat je zelf kan bepalen wat je met het geldbedrag gaat doen.

Wanneer je voor een cadeau-actie kiest, ontvang je vaak een cadeau ter waarde van €150 – €350 euro. Vaak zijn dit elektronica producten. Denk maar aan een dure gameconsole of een tablet. Ook is het bij sommige energieleveranciers mogelijk om je eigen cadeau uit te kiezen. Vaak bieden ze dan een cadeaubon aan waarmee je zelf online kan shoppen. Tevens is het mogelijk dat ze verschillende cadeaus hebben waar je uit kan kiezen.

De korting acties kunnen we natuurlijk niet buiten beschouwing laten. Het is namelijk mogelijk €100 tot €300 euro korting te ontvangen bij het afsluiten van een energiecontract.

Overstappen van energie kan heel snel gerealiseerd worden, maar toch raden we aan op meerdere facetten te letten naast de energie aanbiedingen.

Welke energie aanbiedingen zijn er op dit moment?

De energiemaatschappij Nuon, heeft op het moment de meest gevarieerde energie aanbiedingen. Zowel cashback-acties als cadeau-acties en interessante kortingen.
Opzoek naar meer duurzamere energie, dan zal ik een kijkje nemen bij Essent. Zij leveren namelijk 100% groene energie. Hier heb je de keus tussen cadeau-acties en korting acties.