Duurzame energie financieren met een lening van BridgeFund

Beste energie voor uw zaak!

Duurzame energie financieren met een lening van BridgeFund

30 november 2020 Blog 0

Natuurlijk willen ook ondernemers  een bijdrage leveren aan de totstandkoming van een volledig duurzame energievoorziening in de nabije toekomst. Het gaan gebruiken van duurzame energie is echter niet mogelijk zonder het doen van investeringen. Ondernemers die een vorm van duurzame energie willen gaan gebruiken kunnen een zakelijk krediet afsluiten bij kredietverstrekker BridgeFund.

BridgeFund is de kredietverstrekker voor zelfstandigen en het MKB

Investeren in duurzame energie? Natuurlijk kunnen ondernemers dan kiezen voor een zakelijk krediet via BridgeFund. Aanvragen van een zakelijk krediet bij deze kredietverstrekker is heel eenvoudig. Deze kredietverstrekker vraagt ondernemers immers niet naar jaarverslagen of businessplannen. Bij het zakelijk krediet van jouw zakelijk krediet zonder de bank weet je daarom precies waar je aan toe bent. Je weet dus binnen enkele minuten welk bedrag je kunt lenen om een bijdrage te kunnen leveren aan de totstandkoming van een meer duurzame samenleving. Je ontvangt dit bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Het terugbetalen van een lening van BridgeFund

Heb je gekozen voor een zakelijke lening via BridgeFund om te kunnen investeren in duurzame energie? Vanzelfsprekend moet die lening worden terugbetaald. Een zakelijk krediet van Bridgefund wordt niet per maand terugbetaald. Het zakelijk krediet moet per dag worden terugbetaald. Het bedrag dat je iedere dag moet terugbetalen is inclusief de door de kredietvertrekker berekende rente. Terugbetaling per dag heeft als voordeel dat ondernemers niet hoeven te beschikken over een groot bedrag per maand. De dagelijkse betalingen worden automatisch door Bridgefund geïncasseerd. Je hebt er als ondernemer dus geen omkijken naar.

Een snel en eenvoudig krediet online aanvragen

Op zoek naar een snel en eenvoudig zakelijk krediet dat binnen 5 minuten online kan worden afgesloten? Op zoek naar een krediet dat eenvoudig kan worden afgelost? Meer informatie vind je op de website. Via deze website kun je een zakelijk krediet vanaf € 25.000 aanvragen. Er moeten dan een aantal vragen worden beantwoord. Er wordt gevraagd hoelang je bedrijf bestaat. Ook wordt er gevraagd wat de maandelijkse omzet van je bedrijf is. Vervolgens vul je in welk bedrag je nodig hebt. Je moet ook aangeven waar je dit bedrag voor nodig hebt en wanneer je dit bedrag nodig hebt. Je kunt hier aangeven dat je vandaag over dit bedrag wilt beschikken. Heb je vandaag aangeven? Je ontvangt het bedrag dan binnen 24 uur op je rekening. Met een online afgesloten zakelijk krediet bij BridgeFund kun je dus desgewenst de volgende dag al beginnen met het investeren in duurzame energie.