Duurzame en voordelige Led TL buizen bij OutledTL.nl

Beste energie voor uw zaak!

Duurzame en voordelige Led TL buizen bij OutledTL.nl

17 april 2023 Blog 0

Als jij je huis wil gaan verduurzamen denk je al snel aan dingen als een warmtepomp, zonnepanelen, extra goede isolatie of een water besparende douchekop. Maar het hoeft helemaal niet duur, vergezocht of ingewikkeld te zijn: de eerste stap naar een duurzamer huis en een lagere energierekening is namelijk het verwisselen van de “traditionele” lampen met de duurzamere en voordelige led verlichting. Led TL buizen kennen veel voordelen en overige led verlichting bestaat in alle soorten en maten, kijk maar eens op bijvoorbeeld https://www.outledtl.nl/. Je zult versteld staan van de mogelijkheden met enkel verlichting! Hieronder kan je lezen wat je nog meer kan doen om je huis te verduurzamen!

De energielast verlagen op makkelijke manieren

Allereerst is het natuurlijk het beste om niet te hoeven investeren: dit bespaart zowel tijd als geld en vaak levert dit enorm veel besparing op. Goed voor jou en het klimaat! Je kan bijvoorbeeld beginnen met het gebruiken van een klokje tijdens het douchen: houd eens in de gaten hoe lang je doucht. De kans is groot dat je een groot deel van de tijd niet eens met douchen bezig bent maar met je gedachtes, lekker, maar niet altijd nodig! Ook kan je de eerste paar koude stralen water opvangen in een emmer om vervolgens de huisdieren of planten mee van water te voorzien!

Makkelijk en snel, goed voor het klimaat en de portemonnee.

Goedkope investeringen om te verduurzamen

De makkelijkste en meest onderschatte tip om te verduurzamen is het gebruik van reflecterende folie achter de verwarming. Huh, reflecterende folie? Zeker! Deze folie reflecteert de warmte de kamer in, in plaats van dat het wordt opgenomen in de koude muur. Zo bespaar je een hoop stookkosten. Daarnaast is een gemakkelijke manier om jouw huis duurzamer te maken het aanschaffen en investeren van tochtstrips: deze voorkomen dat de warme of juist koude lucht uit jouw kamer ontsnapt, dat is namelijk gewoon zonde van de airco- of stookkosten!