Duurzaam energie opwekken met NovaVolt

Beste energie voor uw zaak!

Duurzaam energie opwekken met NovaVolt

24 juni 2020 Blog 0

Tegenwoordig wordt alles verduurzaamd. Denk bijvoorbeeld eens aan duurzame kleding, elektrische auto’s en biologische en ecologische producten. Ook energie wordt tegenwoordig zoveel mogelijk duurzaam opgewekt. We willen immers wel dat ons leefklimaat bewoonbaar blijft voor toekomstige generaties. Zo zijn er tal van mogelijkheden om duurzaam energie op te wekken. Een van deze mogelijkheden is het opwekken van zonne-energie met de zonnepanelen van NovaVolt. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van deze partij.


Uniek betaalconcept

Wist je dat je bij Novavolt gebruik kunt maken van een uniek betaalconcept? Hierdoor kan jij je investering terugverdienen door de besparingen op je energierekening. Doordat je nu zelf zonne-energie opwekt, gebruik jij minder energie van je energieleverancier. Zo verdien jij je investering altijd binnen bepaalde tijdsbestek terug. Je hoeft dus vooraf geen grote investering te doen indien je zonnepanelen wilt gaan aanschaffen.

De beste kwaliteit zonnepanelen

De zonnepanelen van Novavolt zijn uitsluitend de Glas-glas zonnepanelen van het premium merk DSE. Deze panelen zijn gemaakt van glas en staan onder kwaliteitstoezicht. Bij het aanschaffen van deze Glas-glas zonnepanelen krijg je ook nog eens extra zekerheid: naast 30 jaar productgarantie krijg je ook vermogensgarantie. Bij andere zonnepanelen krijg je namelijk last van vermogensverlies. Dit is echter niet het geval bij de Glas-glas zonnepanelen. 

Hoger rendement

Wanneer men zonnepanelen aanschaft, is het terugverdientijd een belangrijke factor. Dit is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals de kwaliteit van de zonnepanelen, hellingshoek, de weersomstandigheden en ouderdom. Doordat de Glas-glas zonnepanelen van DSE een hoger rendement behalen, is de terugverdientijd van deze panelen een stuk korter ten aanzien van andere merken. Het rendement ligt zelfs 25% hoger dan de industriestandaard en in combinatie met de 30 jaar product- en vermogensgarantie biedt dit veel zekerheid.